
محلهای در جنوب شهر و از قدیمیترین محلههای زنجان که به علت واقع شدن تکیهای به نام حسینیه در آن که بعدها به حسینیه اعظم معروف شد. بیشتر زنجانیها به آنجا اعتقادی راسخ در حد خود کربلا قائل هستند. الحق نیز این مسجد شایسته این اعتقاد و ایمان است.

بهلول حبیبی، زاده و بزرگ شده این محله میباشد و از همان کودکی و نوجوانی در مسجد ملکوتی حسینیه، تن وروح خود را جلا داده و بزرگ شده است.
او با زندگی در خانوادهای مذهبی و تنفس در حال و هوای حسینیه، همیشه ذکر یا حسین را در قلب و زبان به تکرار مینشست و همواره اشکی به زلالی روح از دو چشمش جاری میشد تا اینکه از ۱۴ سالگی سرودن شعر برای اهل بیت را آغاز کرد.
وی گامهای اولیه شعر را با استاد حاج ولی الله کلامی پیمود و استاد برای تشویق او گاه اشعارش را در حسینیه میخواند و این برای شاعر جوانی مثل بهلول حبیبی امتیاز بزرگی بود.
اگر اهل محله حسینیه اعظم زنجان باشی و زبان به شاعری اهل بیت بگشایی قطعا در مسیر زندگیت با اساتید بزرگی مثل استاد عینی فرد، استاد گنج خانلو افتخار مجالست را پیدا میکنی.
حبیبی نیز از این موقعیت خوشهها چید و بهرهها برد. وی علاوه بر اینکه در حسینیه اعظم و در مراسمات مذهبی شرکت میکرد یکی از اعضای فعال هیئت علمدار کربلا «مسجد سقاخانه زنجان» بود.
از همان کودکی پدر او را به همراه برادر کوچکش بهمن که او نیز مداح اهل بیت است به مسجد میبرد و به قول خودش سینهزنی و نوکری در آن هیئت از افتخارات وی است.

مسیر رشد بهلول حبیبی با آشناییاش با سید جلیلالقدر مرحوم «حاج سید عزت حری» تسریع یافت، طوری که با تاکید استاد حری به ادامه تحصیل پرداخت؛ زیرا آن بزرگوار همواره اعتقاد داشت و همواره بر این اعتقاد تاکید میکرد ذاکر -شاعر و مداح اهل بیت باید باسواد باشد و دارای تحصیلات عالی باشد و اینک او داری مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تهران و کارمند شرکت فرودگاههای کشور است.
از ویژگیهای شعری حبیبی زنجانی میتوان به سادگی و بیپیرایگی آن اشاره کرد که گاه زمان او را در شعر مختص خودش می نماید و در این مسیر امید میرود با فتح قلههای بلندتری شعر خود را به شاخصههای زیباتری مزین نماید.
سرودن سرودهایی در آهنگهای معروف موسیقی فاخر ایران از جمله دیگر شاخصههای شعری حبیبی است که بسیار مورد استقبال و بهره مادحان جوان مناطق آذری زبان کشور و حتی کشورهایی مثل آذربایجان، ترکیه قرار گرفته است.

در شب ولادت خجسته کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) جمعی از اهالی فرهنگ شعر و ادب با مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای مدظلهالعالی، دیدار کردند. در این دیدار استاد کلامی زنجانی قبل از شروع به شعرخوانی گفت: شاعر جوانی از من خواسته که این مخمس را در در محضر حضرتعالی بخوان؛ آقا اجازه فرمودند و کلامی خواند:
باخما که آل سعود ئولدورور اهل یمنی
باخما که منطقده ظلمون ائدیبدور علنی
چکوری فرشچیان طریح ضریح حسنی
اوردا رهبر گورورم خطبه طوفانی اوخور
پای منبر اونا حاج اصغر زنجانی اوخور
بعد شاعر را با نام «بهلول حبیبی» معرفی کرد و آقا فرمودند: «خدا شما و شاعران این شعر و حاج اصغر زنجانی را حفظ کند ان شاء الله»

کتاب نخستین قدم اولین کتاب منتشر شده از مجموعه اشعار آئینی شاعر جوان و ارزشی زنجان بهلول حبیبی است که در مرداد ۹۷ به چاپ گردید و در مدت بیست روز به چاپ دوم رسیده است.
اشعار این شاعر زنجانی توسط مادحین معروف همچون استادحاج غلامرضا عینی فرد، استاد حاج اصغر گنج خانلو، استاد حاج جواد رسولی، حاج سید یوسف شبیری، حاج محمدباقر منصوری اردبیلی و در آذربایجان توسط حاج سید طالح در مجالس اهل بیت مداحی شده است.




